FIA Scandinavian Rally Trophy køres for første gang i 2017, og det bliver med midtjyske Rally Denmark som et af de fem løb i den internationale serie.

Med fem løb i fire forskellige nordeuropæiske lande byder den regionale Scandinavian Rally Trophy i 2017 på gode udfordringer for de kørere, der gerne vil prøve kræfter med noget andet end de hjemlige løb, men hvor springet til FIA EM i rally er for stort.

Med tre løb på asfalt og to på grus er Scandinavian Rally Trophy en rigtig god mulighed for danske kørere til at få noget international erfaring på forskelligt underlag i en rigtig FIA-serie, hvor løbene er geografisk meget tættere på hinanden end eksempelvis i FIA EM.

Serien er en del af FIA European Rally Trophy, der består af en række regionale serier i Europa. De regionale serier afsluttes med en finale, hvor de bedste fra regionerne mødes.

Kalender for FIA Scandinavian Rally Trophy 2017

18. marts 2017: Zuiderzeerally, Holland. www.zuiderzeerally.nl
5.-6. maj 2017: ADAC Rallye Rund um die Sulinger Bärenklaue, Tyskland. www.rallye-sulingen.de
25.-27. maj 2017: South Swedish Rally, Sverige. www.southswedishrally.com
8.-9. september 2017: East Sweden Rally, Sverige. www.eastswedenrally.se
4.-5. november 2017: Rally Denmark, Danmark. www.rallydenmark.dk

Foto: Madsen-Jensen Rally Denmark 2016:

Jacob Madsen og Line Lykke Jensen blev bedst placeret blandt deltagerne i de internationale klasser, da Rally Denmark blev bedømt og godkendt af FIA i oktober. I 2017 får de mulighed for at gentage succesen, når Rally Denmark bliver en del af FIA Scandinavian Rally Trophy.