Kimi Räikkönen er blevet sat i forbindelse med et skifte fra Lotus til Ferrari.

Den finske kører har tidligere kørt for teamet, og med Felipe Massas manglende resultater er den tidligere verdensmester atter på tale hos Ferrari.

De to unge kørere fra Force India Paul di Resta og Nico Hülkenberg har også været på tale til et sæde hos Ferrari. Men deres mangel på erfaring, og rigtige store resultater taler imod det. Ferrari har en tradition for at vælge andenkørere, der har bevist deres værd i andre teams.

Det der kan tale imod kørere som Paul di Resta, Nico Hülkenberg og Sergio Perez, er Luca di Montezemolos udtalelser tidligere i år. Trods Sergio Perez er Ferrari Academy-kører, og fik en imponerende andenplads i Malaysia, så har Ferrari-præsidenten udtalt at den unge mexicaner er for uerfaren. De tre kørere har alle det til fælles at de har kørt omkring de 30 løb i Formel 1.

Men netop Luca di Montezemolos og Kimi Räikkönen har ikke den bedste kemi sammen. Rygtet siger dog, at finnen er indstillet på at arbejde for sin tidligere arbejdsgiver igen.

Felipe Massa er også begyndt at tale om en fremtid uden for Ferrari-teamet.

– Jeg ønsker at blive i Formel 1, men det skal være i en situation, hvor jeg er i Formel 1 for at køre race, ikke bare for at være med. Hvis jeg af den ene eller anden grund ikke har muligheden for at blive hos Ferrari, så jeg vil prøve og finde en mulighed, hvor jeg kan køre.  Men små teams? Jeg er ikke interesseret, udtalte Felipe Massa sig i fredags på Hungaroring.

Ferrari og Mark Webber indrømmede for nylig at de havde haft kontakt, men den rutinerede australier valgte at blive hos Red Bull en sæson mere. Finder Ferrari ikke den rette kandidat for 2013-sæsonen, så kan det være Felipe Massas chance for at få en sæson mere hos det legendariske team.