Kimi Räikkönen har forlænget med Lotus, så han også kører for teamet i 2013.

Det har længe været ventet, at Lotus-teamet ville offentliggøre en forlængelse med den tidligere Formel 1-verdensmester Kimi Räikkönen. Finnen har i sin comeback sæsonen gjort det rigtig godt, og ligger pt. nummer tre i VM for kørere. Det er et resultat, han har opnået ved konsistent at hente point, trods Lotus sæsonen igennem har haltet lidt efter de absolut hurtigste teams.

Da han efter 2009 sæsonen indstillede sin karriere, manglede han motivationen og ville prøve kræfter med rally-sporten. Men nu virker han rigtig godt tilpas hos Lotus, og har valgt at forlænge sin kontrakt med ét år mere. Hvis teamet kan fortsætte deres positive udvikling af raceren ind i 2013, så er Kimi Räikkönen fortsat en kandidat til at være med helt i toppen og tage næste års VM-titel. Siden sit comeback har han vist, at han er fuldt motiveret, og hans 13 top-fem placeringer og seks podieplaceringer taler sit tydelige sprog om, at den 33-årige finne stadig er blandt de bedste kørere i Formel 1-feltet.

Lotus har endnu ikke offentliggjort, hvem deres anden kører bliver, men det forventes, at Romain Grosjean også fortsætter hos teamet til næste år.