Lørdag den 28. april fra kl. 10-15 gentager flere offroadklubber succesen med det årlige åbent hus-arrangement.

 

Kom og få en tur sammen med en erfaren folkerace-kører – eller prøv selv kræfter med en folkeracer.

 

Selv den mest erfarne bilist får sin sag for, når underlaget er grus eller jord, og der samtidig skal gives fuld gas. Vil du selv sidde bag rattet koster det fra kr. 150,-

 

Har man lyst til en på opleveren og høre lidt om, hvordan man selv kommer i gang med at køre, så mød op den 28. april mellem kl. 10 og kl. 15 på en af landets folkeracebaner. Er man under 18 år, skal man huske at have en tilladelse med fra sine forældre.

 

Åbent hus-arrangementerne på landets folkeracebaner er blevet en tradition, der tiltrækker rigtig mange unge, der har lyst til at prøve kræfter med den billigste banesport, man overhovedet kan komme til at dyrke. Flere end 500 unge haft fornøjelsen af en tur i en folkeracer.

 

Det særlige ved folkerace er, at kørerne efter løbet er tvunget til at sælge bilerne for 8.000 kroner. Den regel holder priserne nede og er med til at gøre folkerace til den mest tilgængelige form for banesport. Der er særlige klasser for ungdomskørere og for kvinder.

 

Flere af de arrangerende klubber byder også på andre aktiviteter, herunder gokartkørsel, crosskart-opvisning etc.  Forhør dig hos din lokale klub.

 

Del din oplevelse – brug hashtagget #dkmotorsport på de sociale medier!

Ørnedalsbanen

Frederikshavn Sæby Auto Sport, Vandløsvej, 9300 Sæby

 

Nysumbanen

Motor Sport Nordjylland, Hobro, Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager

 

Nisseringen

Næstved Motor Klub, Gambakkevej 14, Nr. Tvede, 4700 Næstved

 

Nørlundbanen

Ikast Motor Klub, Brandevej 19B, Ikast

 

Lundsgårdsvejbanen

Bornholms Motorsport, Lundsgårdsvej 1, 3700 Rønne

 

Søholmbanen

Kolding Automobilclub, Montagevej 9, 6000 Kolding