I weekendens første løb havde Jana Living Racing ikke fået styr på bilen i kvalifikationen, og startede derfor som nummer 26. Allan Simonsen brugte sin erfaring til at køre bilen 14 pladser frem på 35 omgange.

– Alle prøvede at finde sig til rette på banen, og jeg tror min erfaring kom mig til gode, mens jeg kørte mig frem i feltet. Bilen var stærk under nedbremsning, så jeg kunne køre forbi. Det nød jeg. Det var et godt stint, men jeg prøvede grundlæggende bare at passe på bilen.

Optil det andet løb havde holdet problemer med motoren mens bilen holdt på startgriden. Bilen blev dog klar til løbet, men igen måtte Allan Simonsen starte bagerst i feltet. Oven i det problem havde Simonsen problemer med de elektroniske sensorer ved curbs. Et problem mange havde. Det endte med at give en drive through.

– Sensorerne skulle være lavet, så vi kunne se dem, men de ville ikke have holdt i mere end et par omgange, og så kunne du ikke se, hvor de skulle have været. Jeg kørte som de andre gjorde, men ramte alligevel sensorerne. Når man er tæt på andre biler er det svært at se curben, fordi man prøver at overhale dem. Jeg synes ikke det er rigtig racerløb, når man dømmes efter hvor en sensor er og man slet ikke kan se den sensor.

– Bilen var en lille smule bedre over curbs end lørdag, men jeg havde stadig problmer med understyring. Alligevel var det meget sjovt, når man kommer bagfra og frem til fronten af løbet. I et normalt felt ville det have været en del hårdere, så jeg havde meget fornøjelse af at komme fremad på den måde.

På trods af problemerne endte holdet på 17. pladsen i begge løb. Se referat af løb 1 og løb 2, hvor også Jan Magnussen deltog i begge løb.