21. januar 2010

Nu er der godt nyt til danske motorsportsfans. Motorsportssitet Racemag, www.racemag.dk, er nu klar med en mobil version til blandt andet iPhone. Dermed er det muligt at læse nyheder om dansk og international motorsport på farten.

Racemag tilbyder nyhederne til brugerne ganske gratis. Alt man skal gøre er at taste adressen www.racemag.dk ind i sin mobile browser, og udseendet af nyhedssitet tilpasses automatisk til en lang række mobiltelefoner.

Fra den mobiltilpassede hjemmeside er det muligt at udnytte de samme funktioner, som Racemag tilbyder brugerne, der ser websitet på sin computer. Det er muligt at se YouTube-videoer, kommentere motorsportsnyhederne og sende dem til sine venner på Facebook, Twitter og på e-mail.

– Det er et naturligt skridt for Racemag, at sitet nu også er tilgængeligt i en version tilpasset til mobiltelefoner. Racemag er ikke engang et år gammelt, men vi har et stort fokus på at nå vores læsere med de teknologier, som de bruger. Vi kan se, at flere og flere læsere benytter mobiltelefoner til at holde sig opdateret på farten, og det imødekommer vi nu med vores website rettet mod bl.a. iPhone, siger Bo Skovfoged, der er redaktør og stifter af Racemag.

Løsningen, der automatisk tilpasser websitet Racemag til mobiltelefoner, er implementeret af motorsportssidens webdesigner www.norsted.dk. Racemag og det mobile site bygger på CMS-løsningen WordPress.

Ønsker man ikke at bruge den tilpassede version af www.racemag.dk på sin mobil, kan man nemt vælge at se hjemmesiden som normalt.