I dag tirsdag blev sløret løftet for Williams Renault FW35 på Circuit de Catalunya.

Pastor Maldonado, Valtteri Bottas og Sussie Wollf præsenterede 2013-raceren før dagens test på banen ved Barcelona blev sat i gang.

Williams-raceren har fået en ændret front – en mere løftet næse. Der er også væsentlige ændringer af side-pods og luftindtaget over sidebrønden er ligeledes ændret.

– Jeg er glad for de fordele, som vi har været i stand til at lave med denne bil. Det er en bedre, mere raffineret Formel 1 racer end FW34, og jeg synes, ​​at alle involverede i projektet kan være stolt af det arbejde, de har gjort, udtaler Williams tekniske chef Mike Coughland.

Det britiske team afslører ligeledes at 80% på raceren er nyt i forhold til sidste års model – der er ny gearkasse, baghjulsophæng, kølere, front, udstødningssystem og nyt bodywork.

Trods teamet først præsenterede deres nye racer til den anden officielle test, så har teamet allerede til testen på Jerez testet nye dele – blot i deres gamle racer.

I dag tirsdag bliver det så Pastor Maldonado, der får hele den første test-dag i den nye FW35. I morgen er det så deres nye kører Valtteri Bottas, der får en hel dag i raceren – den finske kører var hele sidste år fast testkører for Williams-teamet. Torsdag og fredag vil de to kørere deles om raceren.

Se flere fotos af FW35eren her: