Det blev favoritterne og Porsche samt Audi, der satte de bedste tider under de to træninger i ADAC GT Masters på Hockenheim. Danskerne lå lidt tilbage i det store felt.

Under den første træning var det Swen Dolenc, der satte hurtigste tid. Han er den førende i amatørmesterskabet, og Kristian Poulsens nærmeste konkurrent. Så det var ikke helt godt nyt for Young Driver AMR-teamet. I den anden træning var Dolenc dog ikke så dominerende, men Aston Martin’en med danskerne er godt et sekund efter Porschen med Dolenc. Poulsen og Nygaard fik henholdsvis placeringer som nummer 14 og 25 i de to træninger.

– Som forventet bliver det denne weekend desværre meget svært for os. I kvalifikationen regner jeg med en plads mellem ti og tyve, udtalte Christoffer Nygaard efter træningen.

Nicki Thiims Porsche var den bedste af de to biler, der er tilmeldt fra Team Kasko. Dog også et stykke nede i feltet som 22 og 23 i de to træninger

I det samlede mesterskab ligger Christian Engelhardt nummer to, og han opnåede næstbedste tid i første træning. Svenske Edward Sandström blev hurtigste kører i Audi R8 i anden træning.

Sidst fredag eftermiddag venter kvalifikationen, så vi må se om bilerne med de to danskere kan forbedre tiderne.