Det blev til endnu en pole for Kevin Magnussen på en regnvåd bane i Spa. Marco Sørensen fik P11 i sin Lotus racer.

Ardennerne hvor Spa banen ligger, er kendt for sit lunefulde vejr, og det var også tilfældet ved kvalifikationen til denne weekends andet løb i Formel Renault 3.5. Det regnede fra morgenstunden, så det var en våd bane kørerne skulle ud på.

Den bedste tid skiftede mange gange under kvalifikationen efterhånden som kørerne blev mere fortrolige med, hvor meget de kunne presse racerne på den våde bane. Sam Bird, Robin Frijns og Nico Müller skiftedes til at sætte bedste tid i den første del af kvalifikationen.

Senere kom der rødt flag, og med kun syv minutter tilbage blev kvalifikation atter givet fri. Og her viste Kevin Magnussen sig som hurtigste kører. Dermed tog han pole position ligesom i går.

– Dette er virkelig et godt resultat for os efter et så skuffende løb igår. Det er stort at vise, at vi var hurtige både da det var tørt og vådt, og det bekræfter blot farten vi viste i går. Løb ét var virkelig frustrerende og jeg vil presse hårdt på i dag for at opveje skuffelsen, udtalte Kevin Magnussen i en pressemeddelelse efter kvalifikationen.

Gårsdagens vinder Marco Sørensen kom ind som P11.

Eftermiddagens løb ser også ud til at blive en våd omgang, da vejrudsigten viser 98% risiko for regn, når løbet køres klokken 14:50.

Løbet vises kun på live på Eurosport Player.

Resultatet af søndagens kvalifikation:

1.  Kevin Magnussen.

2.  Robin Frijns.

3.  Sam Bird.

4.  Jules Bianchi.

5.  Lewis Williamson.

11.Marco Sørensen.