Siden sidst

Sochi: Points til Kevin

For første gang siden Tysklands Grand Prix i juli blev det til points for Kevin Magnussen. Danskeren leverede en stor indsats i Ruslands Grand Prix, hvor det blev til en ottendeplads.

I Formel 3 var Christian Lundgaard derimod atter uheldig. Efter en god kvalifikation kom der safetycar i løbet, og under denne blev han ramt bagfra af en konkurrent, og sat langt tilbage. Konkurrenten blev straffet af dommerne, men løbet var ødelagt for Christian, ligesom weekendens andet løb var det. I den samlede stilling sluttede østjyden på sjettepladsen.

Sæsonfinaler i GT

Efter de to sidste afdelinger af Blancpain Asia GT Challenge kunne Frederik Schandorff glæde sig over en slutplacering som nr. 3 i Pro/Am kategorien.
Christina Nielsen blev samlet nr. 7 i Silver Cup. Løbet blev kørt i Shanghai, Kina.
Efter sidste afdeling af ADAC GT Open på Sachsenring sluttede Nicolai Sylvest på en samlet 14. plads. Det blev til en enkelt sejr i sæsonen.

Desværre kom Dennis Lind ikke til start i sæsonfinalen i Blancpain GT Endurance Europe grundet sygdom.
I BlancPain GT Sport Club tog Jens Reno Møller den samlede titel efter finalen på Circuit de Barcelona-Catalunya. I begyndelsen af november repræsenterer han sammen med Christina Nielsen Danmark ved FIA Motorsports Games i GT Cuppen.

 

Fotos: Haas F1 Team og BlancPain Asia GT Series

 

Det sker

 

VM på Fuji

Anden afdeling af World Endurance Championship (WEC) køres den kommende weekend på Fuji Speedway i Japan. Hele seks danskere er med. I LMP2 er Anders Fjordbach til start for danske High Class Racing, og i GTE Pro er tre danskere klar, anført af verdensmester Michael Christensen for Porsche. ”DaneTrain” med Marco Sørensen/Nicki Thiim er med for Aston Martin. Endelig er Nicklas Nielsen og David Heinemeier Hansson til start i GTE Am for hhv. Ferrari og Porsche.
Løbet køres over 6 timer. Følg med på fiawec.com.

Første matchbold til Vesti

Næstsidste afdeling af FIA European F3 Regional Championship køres den kommende weekend på Mugello-banen i Italien. Frederik Vesti har inden løbet et forspring på 73 points til nærmeste konkurrent, og kan han komme fra de tre løb på Mugello med en samlet føring på 75 har han sikret mesterskabet før tid. Frederik har foreløbig vundet ti løb i indeværende sæson.
I italiensk Formel 4 er Oliver Rasmussen til start.
Følg med på f3regional.com.

Finale i DKM

Femte og sidste afdeling af det åbne tyske kartmesterskab; Deutsche Kart Meisterschaft (DKM) afvikles den kommende weekend på Ampfing-banen nær München. Et dusin danske kørere er med.
Det hele kan følges live på kart-dm.de.

Sæsonfinale i Formel 4

Sidste afdeling af DM Formel 4 køres den kommende weekend på FDM Jyllandsringen ved DM-finalen. Malthe Jakobsen ligger til at tage titlen. Se mere på formel4.dk.

 

Det sker i DASU-klubberne

 

BM4 Lundsgårdsbanen 5/10 Bornholm Motor Sport
Åbent løb RC/CK/FR Nysumbanen 5-6/10 Motorsport Nordjylland
DM-finalen FDM Jyllandsringen 5-6/10 Aarhus Automobil Sport
Finale SM 5 / Rotax SM 6 Korsør Kart Bane 5-6/10 Korsør Kart Klub
DM 6. SM 5 5/10 Viking Auto Sport
VM Klubrally light Kalundborg 6/10 Kalundborg og Omegns Motorklub
Ruskær Auto Løbet  Ikast 6/10 Ikast og omegns Motor Klub
GP8. klubmesterskab GoKarting, Brøndby 6/10 Børnenes Gokart Klub
Oktober-løbet. MjT 6 7/10 Bjerringbro og Omegns Auto Sport
Torsdagsrally 10/10 Vejen og Omegns Motorklub