Peugeot melder nu også klar til Le Mans Intercontinental Cup. Det franske mærke har netop bekræftet, at de også stiller med flere 908 HDI FAP i den nye cup for prototyper og GT-racere.

Dermed tegner der allerede nu et billede af en gentagelse af Le Mans-duellerne mellem Audi og Peugeot, da begge mærker kører cuppen, der afvikles på tre kontinenter.

Peugeot har dog endnu ikke bekræftet kørerlineup for løbene endnu – det forventer teamet at kunne gøre inden for kort tid.

Le Mans Intercontinental Cup køres på Silverstone den 10.-12. september, på Road Atlanta (foto) til Petit Le Mans den 29. september-2. oktober med finalen i Asien i november.

2010-udgaven, hvor der kåres en mester blandt teams/konstruktørere, er forløber for 2011-udgaven, der som minimum vil bestå af seks løb. For at kunne deltage skal teams tilmelde sig inden udgangen af februar. Teams kan kun score point til mesterskabet, hvis de deltager i alle tre afdelinger samt fem løb i en af Le Mans-serierne – 24-timersløbet eksklusive.

Foto: AMLS