Performance Motorsport har fået ny bil og nyt set up. Teamet deltager igen i årets DEC mesterskab, klasse 3.  Holdet ser frem til at kunne gå efter Mesterskabspokalen med dig som kommende 3. kører.

Bliv tredjekører for Performance Motorsport i DEC

For at teamet kan opnå de store drømme, har vi fortaget omfattende opgraderinger til 2012-sæsonen. Ved slutningen af sæsonen 2011 udskiftede teamet deres Renault Clio med en Chevrolet Lacetti – en super 2000WTCC bil, som tidligere har været under kyndig føring af Jan Magnussen i DTC. Bilen har efterfølgende fået fortaget yderligere ændringer på motor og ydelse. Nu er bilen fuldt konkurrencedygtig til langdistanceløb. Udover at gearet er toptunet, har vi også fået flere meget erfarende kræfter på mekanikerteamet.

Du har nu chancen for at blive teamet sidste køre, hvor du får et team, der bakker dig 100% op, giver dig tonsvis af motivation og de fedeste oplevelser.

Der er selvfølgelig mulighed for at få egne sponsorer promoveret via teamet.

Teamet forventer, at:

  • du har en tung højrefod
  • du tænker kommercielt og er interesseret i et samarbejde af topklasse.

 

Til gengæld tilbyder teamet ét af det mest seriøse set-up i Danish Endurance Championship, en  bil med baggrundshistorikken i top, samt en god teamspirit og engagement.

Du kan læse mere om teamet på www.performancemotorsport.dk eller forespørge på mulighederne ved at ringe til Martin Christensen på tlf.: 21 27 62 48.

 

Performance Motorsport

Teamet