Dette års DTM-treer Paul di Resta og den regerende Indy Lights-mester JR Hildebrand tester for Force India på Jerez i december. De to kører på hhv. 23 og 21 år er begge tilknyttet Mercedes-Benz, der også er motorleverandør til Force India-teamet.

Begge kørere tester for teamet, der i år overraskede ved flere lejligheder, bl.a. gennem en andenplads på Spa med Giancarlo Fisichella.

F1 giver teams mulighed for at teste unge talenter, der ikke har kørt mere end to Grand Prix’er ved den fælles ‘Young Driver Test’ 1. til 3. december på spanske Jerez.

– Vi er glade for at Paul og JR kører for os ved testen. Begge har vist sig excellente i vores simulator, og vi tøver ikke med at tilbyde dem noget værdifuld test. Vi vil kigge nøje på deres præstation på banen og vil se på en permanent rolle for en af dem i teamet til 2010, potentielt som test- og reservekører, siger Dr Vijay Mallya, der står i spidsen af teamet.

-Som et ungt team kigger vi efter kørere, der kan vokse med os. Som vi altid har sagt, så er nationalitet ikke det primære kriterie for os – det er talent og commitment til sagen, og vi har set nok til at vide, at de to har begge dele, siger Mallya videre i en pressemeddelelse.

Foto: Force India F1