Kevin Magnussens nej til at blive hos Renault i 2017 er en fejl, mener den nuværende holdkammerat Jolyon Palmer.

Reaktionen fra briten kommer i kølvandet på Haas’ offentliggørelse af Kevin Magnussen som kører, og efter det er kommet frem, at danskeren havde et tilbud liggende fra Renault, som han sagde nej tak til.

“Det overrasker mig, helt ærligt”, udtaler Palmer om Kevin Magnussens beslutning om at forlade Renault. “Hvis Renault har tilbudt Kevin en kontrakt, så har han begået en fejl ved at takke nej, for jeg tror vi bliver hurtigere end Haas næste år”, siger briten til Motorsport.com.

Den meldning er Kevin Magnussen selvsagt ikke enig i, og da danskeren bliver bedt om at kommentere på Palmers udtalelse siger Kevin Magnussen:

“Jeg mener, han (Palmer) skal være godt tilfreds med, at jeg forlader teamet”, siger Kevin Magnussen og hentyder dermed til, at hvis han var blevet, ville det have været på bekostning af Palmer.

Palmer er dog godt klar over, at han med en kontrakt på blot 12 måneder skal gøre alt for at bevise, at han er god nok til at blive i Renault.

“Jeg er nødt til at levere varen næste år. Det er forståeligt, at Renault nøje vil følge, hvor god jeg er i forhold til Nico (Hulkenberg)”.

De fleste medier regner det for sikkert, at Renault har lavet en forhåndsaftale med Bottas eller Perez om at køre for teamet i 2018, hvis Renault til den tid har forbedret sig tilstrækkeligt, og med det bliver Palmer tilovers.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her