Anders Majgaard og Thomas Raldorf kvalificerede sig som nummer 15, ud af de i alt 46 deltagende biler i 4-timers enduranceløbet til Bangsaen 2012 Speed Festival i Thailand.

De to danskere var i stand til at holde farten fra kvalifikationen, og de kunne blande sig i top 10 i deres klasse. Problemer med bremsekølingen og en straf undervejs satte dog teamet noget tilbage. Efter Majgaards andet stint var bilen placeret som nummer 19. Men i den anden halvdel af løbet fik de to kæmpet sig op gennem feltet. Majgaard og Raldorf sluttede løbet med en niendeplads i deres klasse.

– Selvom mine personlige forventninger om podiet ikke blev opfyldt, så er jeg sikker på dette ikke er sidste gang I har set mig køre race i Thailand, og jeg kan ikke vente med at vende tilbage og forhåbentligvis få min første Thai-sejr, udtaler Anders Majgaard på Facebook.

Weekenden er nu slut for Anders Majgaards vedkommende, men han vil fortsat deltage i sponsorevents for Thomas Raldorfs team The Pizza Company Motorsport. Raldorf deltager i yderligere to løb i Thailand Supercar Championship i løbet af weekenden i teamets Subaru Impreza.