Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen opnåede henholdsvis P18 og P9 i kvalifkationen til weekendens to løb i ADAC GT Masters på Nürburgring.

De to danskere kunne desværre ikke blande sig helt i toppen i kvalifikationen i deres Aston Martin.

Hurtigste bil i Q1 blev Callaway Competition-teamet i deres Corvette med Alessi og Keilwitz, og i Q2 var det Alpina-teamet med Lunardi og Martin, der tog pole position.

Kristian Poulsen ligger godt til i mesterskabet for amatører, da han har 199 point på andenplads mod den førende Swen Dolenc med 223 point.

I begge kvalifkationer var Swen Dolenc bag bilen med de to danskere, så dermed har Kristian Poulsen gode muligheder for at hale ind på den førende tysker.

Søsterbilen fra Young Driver AMR-teamet med Johannes og Ferdinand Stuck klarede sig noget bedre, da de opnåede henholdsvis P3 og P4 i de to kvalifikationer.

Lad os håbe de to danskere får mere ud af løbsopsætningen på deres bil.

I ADAC GT Masters skal hver af de to kørere i bilen, og hvert løb varer én time. Igår nævnte vi her på Racemag, at der køres på den lange udgave af Nürburgring – det er dog ikke Nordschleife, der køres på. Men derimod Grand Prix-banen, der også køres Formel 1 på – den er længere end sprint-udgaven af Nürburgring, som ADAC GT Masters gæstede tidligere i år.

Lørdag køres det første af weekendens to løb klokken 12:30.