Mens der har været stille omkring de sidste ledige sæder i Formel 1, har der været mange oplysninger om præsentationsdatoer. Testdagene i Valencia og Jerez ser ud til at blive kernepunkterne.

Mercedes starter med at vise bemalingen i Stuttgart den 25. januar på deres eget museum. Det er dog 2009 modellen, der bliver præsenteret i 2010 farver. Her er der mulighed for at vi kommer til at se Michael Schumachers nye hjem også.

28. Januar vil Ferrari offentliggøre deres bil for 2010 sæsonen. Det sker i Maranello. Dagen efter er det McLarens tur. Stedet mangler at blive præcenteret.

Renault og BMW Sauber* præsenter deres biler den 31. januar. Det sker i Valencia, hvor årets første testdage finder sted, mellem 1. og 3. februar. Renault præsenterer samme forbindelse deres kører nr. to. Vi kan håbe BMW Sauber gør det samme.

Den 1. februar viser Mercedes 2010 modellen, efter at have offentliggjort farveskemaet den 25. januar. Det sker også i forbindelse med testen i Valencia.

Williams og Toro Rosso møder begge op til testen i Valencia den 1. februar. Der er ikke meldt noget ud om officiele præsentationer, men begge hold vil møde op med 2010 modellen.

Lotus har offentliggjort at præsentationen vil finde sted den 12. februar. Det betyder at de misser både testen i Valencia, samt på Jerez der starter 10. februar.

Virgin, Red Bull og Force India regner alle med at testen i Jerez bliver den første test, de deltager i. Det betyder, at vi senest får bilerne at se her, men der kan stadig komme officielle præsentationer inden.

Campos-Meta forventer at møde op til en af testene i Europa i februar, mens USF1 vil køre deres første test i Alabama på Barber Motorsports Park. Det sker efter dispensation fra FIA.

* : BMW Sauber er stadig navnet for Sauber holdet.Det skyldes at den holdnavnet i den officielle tilmelding er BMW-Sauber. Det kræver en sær tilladelse fra FIA at få lov til at skifte navnet efterfølgende.

Foto: Mercedes Petronas GP