Det var igen Opel Corsa-trioen Peter Ager/Tom Pedersen/Per Johansen, der var bedst over distancen i DEC. I deres nye Opel Corsa sikrede de sejren i det længste baneløb, der er blevet kørt på dansk grund i mere end 50 år.

Vinderne vandt Padborg 6 Timer med fem omganges forspring til Tommy Schröter/Casper Kirk Johansen/Claus Thinggaard.

Da de fem første kvarter af løbet var kørt, var de fire bedste mandskaber således på omgangshøjde, og det var faktisk ikke de senere vindere, der førte an. Det var i stedet Michael Jacobsen/Johnny Andersen/Roy Edland, der i deres Porsche 997 GT3 Cup havde arbejdet sig i front og sikret sig en føring på bare 10 sekunder, og senere kom Thomas Nielsen og brødreparret Michael Klostermann/Claus Klostermann også i front med deres BMW 325i. Men det var ikke kun de potente biler, som kunne føre feltet an på Padborg Park, idet Peter Rasmussen/Per Poulsen/Jakob Kristensen, ved to-timers mærket var i front med deres division 2-bil.

Michael Jacobsen/Johnny Andersen/Roy Edland førte indledningsvist i deres Porsche 997 GT3 Cup
Michael Jacobsen/Johnny Andersen/Roy Edland førte DEC i deres Porsche 997 GT3 Cup

Ved tre-timers mærket formøblede Michael Jacobsen sit holds chancer for en sejr, da han spandt i et af banens snævre sving og satte sin Porsche baglæns i sandkassen, hvilket skete på et tidspunkt, hvor Klostermann-brødrene allerede var sat tilbage af en længerevarende reparation, som i sidste ende kostede dem den fortsatte deltagelse i løbet.

Imens havde Jens-Henrik Hansen/Jens Erik Hansen/Flemming D. Olsen støt og roligt arbejdet sig op gennem rækkerne med deres Citroën C2, der er en af feltets mindste. Lige fra start havde trioen taget føringen i division 1, men hurtigt havde de også kørt sig i top fem i det generelle klassement. Denne femteplads blev senere forbedret til en andenplads, da holdet formåede at foretage sine tankstop på tidspunkter, hvor der var safety car på banen, hvorfor de minimerede deres tidstab i forhold til konkurrenterne.

I løbets tredje time kunne Jens-Henrik Hansen/Jens Erik Hansen/Flemming D. Olsen således erobre den generelle førsteplads. Denne føring formåede Citroën-trioen at holde i et kvarters tid, inden de blev passeret af Peter Ager/Tom Pedersen/Per Johansen, som kom tilbage i front, da løbet gik ind i sin fjerde time, hvor de overtog en føring, som Opel Corsa-holdet beholdt til mål.

Herefter var der færre perioder med safety car, hvorfor Jens-Henrik Hansen/Jens Erik Hansen/Flemming D. Olsen gradvist mistede kontakten til den førende bil i takt med, at denne kunne køre 3-4 sekunder hurtigere pr. omgang. Jens-Henrik Hansen/Jens Erik Hansen/Flemming D. Olsen måtte også lade et par hurtigere biler slippe forbi, men havde stadig farten og pålideligheden til at være med i toppen, og de endte således blot to omgange efter Tommy Schröter/Casper Kirk Johansen/Claus Thinggaard, der på andenpladsen havde haft et problemfrit løb i deres Audi TT.

Danish Endurance Championship holder nu sommerferien indtil den sidste weekend af august, hvor tredje afdeling køres på Padborg Park.

Resultat af Padborg 6 Timer:

1. Per Johansen Opel Astra 301 omg.
  Peter Ager Nummer 1 i division 2  
  Tom Pedersen    
2. Casper Kirk Johansen Audi TT 296 omg.
  Claus Thinggaard Nummer 2 i division 2  
  Tommy Schröter    
3. Jens Erik Hansen Citroën C2 294 omg.
  Jens Henrik Hansen Nummer 1 i division 1  
  Flemming D. Olsen    
4. Michael Jacobsen Porsche 997 GT3 Cup 292 omg.
  Johnny Andersen Nummer 1 i division 3  
  Roy Edland    
5. Kurt Poulsen Renault Clio III 292 omg.
  René Andreassen Nummer 3 i division 2  
  Henrik Larsen    
6. Werner Wounlund Citroën Saxo 290 omg.
  Bjørn Larsen Nummer 2 i division 1  
7. Jackie Bøllingtoft Mini Cooper Challenge 284 omg.
  Christian Daluiso Nummer 4 i division 2  
  Jens Larsen    
8. Lars Vendelbo Mini Cooper Challenge 283 omg.
  Niels Borum Nummer 5 i division 2  
  Jacques Møller    
9. Niels Thorborg Renault Clio III 282 omg.
  Karsten Kjærulff Nummer 7 i division 2  
  Mads Pedersen    
10. Lasse Pedersen Volkswagen Lupo 281 omg
  Chris Larsen Nummer 3 i division 1