Formel 1 er i gang igen – og det samme er muligheden for at vinde penge.

 

I dag er der rig mulighed for at omsætte sin viden om motorsport til penge, hvis man forstår sig på betting. Det gælder om at tænke sig godt om og slå koldt vand i blodet, når løbene spidser til. Det er med betting med Unibet muligt at vinde mange penge på sin viden.

 

Betting handler langt hen ad vejen om held, men det er som altid en fordel at vide noget om det, som man better på. Er du klog på motorsport, så skal du holde dig til denne disciplin i stedet for at bette på fodbold, håndbold, tennis eller en helt fjerde sportsgren. Better du på noget, som du ikke ved noget om, så baserer du udelukkende dine bets på held – og det kan være farligt.

Hvad kan man spille på inden for motorsport?

Det ville måske være bedre at spørge, hvad man ikke kan spille på, da man efterhånden kan spille på alle tænkelige udfald. Formel 1 er som bekendt den fornemste klasse inden for motorsport, hvorfor det helt naturligt er denne klasse, som der bliver spillet mest på. Dog er der også mulighed for at bette på meget andet. Deres sportsbook tilbyder bl.a. følgende spilmuligheder:

 

  • Formel 1 / Grand Prix
  • Formel 1 / Kvalifikation
  • Formel 1 / Sæsonspil
  • Rally / Race
  • Rally / Sæsonspil
  • Speedway / Elitserien
  • Speedway / Grand Prix
  • Supercars / Sæsonvæddemål

 

Ovenstående opsummerer meget godt, hvad man kan spille på i øjeblikket.

 

Ligesom med alle andre former for betting er det klogt at spille med hjernen i stedet for at spille med hjertet. Med andre ord skal du ikke nødvendigvis bette på din yndlingskører hver gang.

 

Derudover skal du ikke være bange for at bette på en anden kører end bookmakerens favorit. At bookmakerne tror mere på Lewis Hamilton end Sebastian Vettel er jo ikke ensbetydende med, at du er enig. Lyt til din mavefornemmelse og spil på dét, du tror mest på. Nogen gange er det sundt at gå imod strømmen – især hvis man kan vinde mange penge på betting.

Hvor kan jeg spille på motorsport?

 

Du kan spille på motorsport hos stort set alle de spiludbydere, som udbyder sportsbetting til danske spillere. Hvad angår valg af udbyder skal du altid sikre dig, at den pågældende udbyder har dansk spillicens. Du er nemlig kun sikret skattefrie gevinster og høj sikkerhed, hvis du vælger en licenseret udbyder. Dette skal du have in mente, uanset om du vil spille casino, betting, poker eller slots på nettet.

 

Uanset hvor meget du ved om motorsport, og hvor mange år du har fulgt med, kan du aldrig gardere dig helt mod tab. Det er jo umuligt at sige, om din favorit præsterer på dagen. En god hovedregel går på, at man aldrig skal spille for flere penge, end man kan tåle at miste. Alle spillere – selv de mest succesfulde – taber nemlig en gang imellem. I din søgen på den bedste udbyder bør du undersøge, hvilke udbydere der tilbyder de højeste odds.