Når den internationale rallycross-sæson skydes i gang i Portugal i den kommende weekend, er det med en ny teamsammensætning i Linnemann Motorsport. Ud over Ulrik Linnemann, er der en ny kører på startlisten – nemlig Daniel Nielsen. Daniel er et kendt ansigt i DM sammenhæng, hvor han har kørt en hel del Folkerace og Rallycross. Weekendens løb i Portugal bliver dog hans internationale debut.
– Det er noget jeg har drømt om længe, og at det nu er en realitet er bare for vildt. At skulle køre EM Rallycross er en stor ting, men at skulle gøre det sammen med Linnemann Motorsport, som er et super motiveret team, gør det bare endnu sjovere. Der er ingen tvivl om at jeg får en kanon god teamkammerat og en dygtig læremester i Ulrik, udtaler Daniel.

Ulrik Linnemann glæder sig også over det nye samarbejde – selvom det unægteligt vil give mere arbejde både på banerne og hjemme i garagen:
– Jeg kender jo Daniel fra tidligere, og han har været med som sponsor på min bil i et stykke tid, så at vi nu skal køre side om side er bare super fedt. Det bliver uden tvivl sjovt at være to næsten ens biler på banen.

Til spørgsmålet om der i teamet er en første- og en andenkører, er de begge to helt enige:
– Vi kører i hver vores bil, og vi kører hver vores chance. Der er lavet reservedele til begge biler, og vi har hver vores mekanikerhold med – så nej, der bliver kæmpet på lige vilkår.
Udover de to gutter i EM løbene, vil også Majbritt Linnemann deltage i DM Super 2000 med en Peugeot 206. Majbritt har tidligere kørt både Folkerace og Gruppe N, og har de sidste to år udviklet sig både personligt og køreteknisk, så hun nu føler sig klar til at rykke op i Super 2000 klassen.
– Det bliver sjovt at prøve noget nyt. Jeg glæder mig særligt til at prøve en bil, der er vildere end min gamle 106´er. Jeg har haft en træningsdag i Nysum, hvor jeg kørte en del runder og fik mulighed for at vænne mig til bilen og gearkassen.

Alt i alt er der lagt i ovnen til en lynhurtig sæson i Linnemann Motorsport, og alle parter er utrolig tændte og spændte.
Ulrik og Daniel får debut i den kommende weekend i Portugal, mens Majbritt får debut om en god uges tid til det traditionsrige Store Bededagsløb på Løvelbanen ved Viborg.