Ronnie Bremer ser ud til at få en sæson i både Danmark, USA og Canada i år. Det amerikanske team DIME Racing modtager om kort tid deres nye Mercedes AMG GT3-racer, som bliver indsat i Pirelli World Challenge serien.

Det første løb i Pirelli World Challenge køres på Canadian Tire Motorsports Park Bowmanville i Ontario, Canada den 19-22. maj, hvor Ronnie Bremer får debut i den nye Mercedes.
– Leverancen af bilerne trak desværre ud for det amerikanske team, men nu er det på plads, så jeg endelig kan teste med teamet og få kørt
noget race. Jeg rejser derfor til USA om kort tid, men jeg agter nu ikke at forlade de danske racerbaner helt. Herhjemme er jeg ved at få sat nyt chassis og nyrenoveret motor i min DTC-racer, så der agter jeg også at køre med fra løbet på Ring Djursland. Jeg kan samtidig med pladsen i USA nå at køre fire DTC-løb i Danmark, så det bliver en sæson med masser af rejseri og fart på. Jeg glæder mig helt enormt til begge opgaver, siger Ronnie Bremer.

Ronnie Bremer har før sejrrigt prøvet kræfter med racerbanerne i USA. Blandt andet med to sejre i 2011 sammen med Robin Liddell for Stevenson Motorsports Racing.
– Jeg er rigtig glad for, jeg stadig kan være med og få sædet i USA. DIME Racing er ambitiøse på racerteamets vegne, ligesom jeg selv. Og med en løbsserie foran mig med 17 løb i en helt ny Mercedes AMG GT3, er det et comeback i USA, jeg ser meget frem til, siger Ronnie Bremer, der foreløbig har kontrakt for 2016-sæsonen med udsigt til forlængelse for næste sæson.
Chefen for DIME Racing Rod Shegem og hans partner Steve Atneyel er begge glade for at få Ronnie Bremer i teamet. De siger begge, at erfaring sammen med engagement og vindermentalitet er den kombination, deres team skal bygges på.