FIA har i dag annonceret et nyt flerårigt samarbejde med det schweiziske Rebellion Timepieces. Rebellion, der i motorsporten især er kendt som sponsor af Rebellion Racings sportsvogne, bliver i World Rallycross den officielle timing-partner for serien, ligesom løbsvinderne i serien alle vil få uret X1 Rebellion, der er fremstillet i begrænset antal til lejligheden.

Direktør for FIA World Rallycross, Martin Anayi hilser i pressemeddelelsen det nye samarbejde velkomment, og ser frem mod samarbejdets muligheder:
– Vi er glade for at kunne byde Rebellion Timepieces velkommen ombord som mesterskabets nye officielle “timing partner”, og ser frem til at kunne samarbejde om at skabe et nyt kapitel for Rallycross. Både Rebellion Timepieces og FIA World Rallycross Championship har vist stor vækst over de seneste år, og der er en god synergi mellem de to brands. Samarbejdet åbner også muligheden for os til at arbejde sammen med Rebellion Racings succesfulde sportsvognsprojekt, hvilket er noget vi vil arbejde videre på i de kommende sæsoner, siger han.

Rebellion Racings to LMP1-biler i dette års Le Mans vil ligeledes bære World Rallycross logoer.