Så er Racemag klar med endnu en konkurrence. Temaet for konkurrencen kræver også, at deltagerne i dén grad har været klare. For denne gang er der tale om en fotokonkurrence, hvor det bedste foto præmieres med en fotoworkshop.

Vinderen får akkreditering og mulighed for at komme helt om bag kulisserne til DM-finalen på FDM Jyllandsringen.

Sammen med den erfarne fotograf, journalist og kursusholder Ib Trebbien får vinderen tips og tricks til, hvordan de bedste racerfotos knipses. Her lærer du alt om blænde, lukker og ISO – og motiverne skal nok være på plads denne weekend, der markerer afslutningen på 2010 i dansk motorsport.

Ib Trebbien har fotograferet alle former for motorsport, fra manøvreprøver til Formel 1, til trykte og elektroniske medier i ind- og udland. Nu videregiver han også sine erfaringer til andre fotografer gennem artikler og workshops.

Du kan se prøver på hans billeder på www.trebbien.dk og læse om workshops på www.nytomfoto.dk.

Til anden- og tredjepladserne er der også præmier. Andenpladsen i Racemags fotokonkurrence belønnes med Glimt fra dansk motorsport 2009 fra Gripping Media. Tredjepladsen præmieres med et headset fra Plantronics.

Vind Glimt fra dansk motorsport 2009 her på Racemag

Man kan deltage ved at indsende et foto, der viser en situation fra dansk motorsport i 2009 eller 2010. Redaktionen og fotografer på Racemag udvælger de fem bedste bud, der herefter bliver sendt til afstemning blandt Racemags brugere.

Kun fotos taget på offentligt tilængelige steder ved danske bane- eller rallyløb eller lignende er gyldige – dermed kan fotos taget fra placeringer, der kræver akkreditering, ikke deltage i konkurrencen.

1. præmie: Workshop i racerfotos med Ib Trebbien

2. præmie: Glimt fra dansk motorsport 2009

3. præmie: Plantronics .Audio 645 USB-headset

Krav til deltagelse:

Deltag med EGET foto fra dansk motorsport 2009/2010 – alle grene af sporten er velkomne, herunder rally, banesport, MC-sport for at nævne nogle. Motivet må ikke være taget fra områder på danske baner, der kræver fotoakkreditering.

Fotoet skal indsendes i format og størrelse egnet til webbrug, dvs. typisk JPG i 1024 pixel i bredden (Racemag viser billederne i fuld størrelse og oprindeligt format)

Konkurrencen er åben for alle undtaget personer tilknyttet Racemag. Racemag bevarer rettighederne til brug af de indsendte fotos i forbindelse med artikler og meddelelser om konkurrencen.

DTC A/S har sat en minimumsalder for ansøgere til fotovest, som Racemag desværre ikke kan dispensere for. Man skal derfor være fyldt 18 år for at deltage.

Sådan deltager du:

Gå din harddisk igennem, find dit bedste, sjoveste, flotteste motiv fra 2009 eller 2010 og send til redaktionen@racemag.dk. Husk at angive dit navn, adresse og alder og knyt en kommentar til fotoet – hvilken kører, bil etc. er på fotoet.

Frist for indsendelse er fredag den 30. juli klokken 12.00.

Afstemningen blandt de fem bedste fotos vil være aktiv på Racemag i to uger. I den tid kan deltagere invitere samtlige venner, kollegaer og tanter og onkler til at stemme.

Ved stemmelighed trækkes der lod om den bedste placering.

Fotos: Gripping Media, Plantronics