Christina Nielsen og holdkammerat Alessandro Balzan sluttede på en flot andenplads i GTD klassen, da tredje afdeling af IMSA serien blev afviklet på Laguna Seca i Californien natten til mandag dansk tid. Christina Nielsen havde kvalificeret deres Ferrari 488 fra Scuderia Corsa på en andenplads og den placering holdt de to kørere hele løbet igennem.

Christina Nielsen fik ellers en god start og havde næsen foran Porsche med Ribeiras, der startede fra pole position. Men desværre var hun på ydersiden i sving et og måtte i stedet klemme sig ind bagved og forsvare andenpladsen. Bag sig havde hun sidste års bil og holdkammerat, TRG Aston Martin med Brandon Davis. Der var mange gode kampe i det store felt på 17 GTD biler, men Christina holdt sin andenplads hele sit stint, indtil hun en time inde i det to timer lange løb, overlod bilen til Balzan.

Porsche skiftede til Farnbacher, men selvom afstanden mellem de to biler aldrig var mere end to sekunder, lykkedes det ikke at komme tæt nok på til et angreb. Men at kampen i klassen er tæt, blev understreget af, at de syv første biler var fra syv forskellige bilfabrikanter, Porsche, Ferrari, Aston Martin, BMW, Audi, Dodge Viper og Lamborghini kæmpede alle tætte kampe løbet igennem.

Med den flotte andenplads overtog Christina Nielsen og Alessandro Balzan føringen i mesterskabet.
– Jeg er rigtig glad, det har været en fantastisk weekend, sagde Christina Nielsen efter løbet.
– Det var min bedste kvalifikation i serien med næstbedste tid, hvilket var vigtigt for os, da der er så mange hurtige biler med i klassen. Jeg fik en god start og kunne måske have forsøgt at holde på på ydersiden, men ville heller ikke tage for store chancer, så jeg besluttede mig for at klemme mig ind og forsvare andenpladsen. Vi havde rigtig god fart i bilen og da først der kom et hul til bilerne bag mig, begyndte jeg at spare lidt på benzinen og dækkene, men det viste sig ikke at blive nødvendigt, da der kom en safetycarperiode næsten halvt gennem løbet. Teamet har leveret et fænomenalt stykke arbejde og bilen kørte perfekt. Vi manglede lige det sidste i at kunne vinde i dag, men vi fik føringen i mesterskabet, hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for. Alt i alt en rigtig god weekend.