McLaren præsenterede torsdag deres nyeste Formel 1-racer MP4-28.

Jenson Button og Sergio Perez var til stede på McLarens hovedkvarter i Woking i England, da sløret blev løftet for deres 2013-racer.

McLaren har ændret lidt på deres næse, men da de ikke havde karakteristisk næbdyrsfront sidste år, så er der kun tale om mindre justeringer. Sergio Perez er kommet til McLaren, og hans udtalelser viste at ambitionsniveauet ikke fejler noget.

– Mit mål er at vinde mesterskabet, udtalte den nytilkomne kører Sergio Perez, dog med et smil på læben.

Jenson Button er efterhånden en veteran hos McLaren-teamet, og der blev før præsentationen lavet lidt sjov med at Perez er ny i teamet, og har måtte lave meget af arbejdet med den nye racer.

– Det er klart, den største ændring for 2013 er min nye holdkammerat, Checo. Det er altid interessant og inspirerende at begynde at arbejde med et nyt ansigt, og det føles allerede som et meget positivt arbejdsfællesskab, udtalte Jenson Button om sin nye kollega Sergio Perez.

Det blev nævnt at, der er en del ændringer på raceren trods den ligner sidste års model en del. Men en uddybning af, hvad ændringerne indebærer må vi vente lidt med endnu.

Kevin Magnussen deltog også ved premieren på den nye racer, da han under optakten kørte en af de tidligere racere ind på scenen.

Se flere fotos her:
[nggallery id=117]