Novo Nordisk går nu ind i amerikanske Indycar som sponsor i det hæderkronede Chip Ganassi Racing. Det bliver med unge Charlie Kimball bag rattet i 2011-sæsonen.

Kimball kommer dermed til at køre i bil #83 i det, der officielt kommer til at hedde Novo Nordisk Chip Ganassi Racing.

Chip Ganassis team har med 2011-kørerne skotske Dario Franchitti og Scott Dixon i alt fem titler i IZOD Indycar Series, som  mesterskabet officielt hedder. Ud over de to etablerede kørere bliver det altså også med Kimball og Graham Rahal som kørere.

Novo Nordisk i USA har støttet Kimball siden 2009, hvor det amerikanske, 25-årige talent kørte Indy Lights Series.

– Jeg er beæret over at slutte mig til Novo Nordisk Chip Ganassi Racing og glæder mig til at rykke op I IZOD IndyCar Series. Det er den drøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg er stolt af at arbejde med Novo Nordisk og fortsætte med at sprede budskabet om, at diabetes ikke behøver sætte farten ned, siger Kimball, der selv er diabetes-patient.

Det er Novo Nordisk USA, der står bag støtten af Kimball.

– Vi har sponsoreret Charlie i to sæsoner i Firestone Indy Lights Seres og har set hans udvikling, ikke bare som en kører, men også som en rollemodel for tusinder af mennesker med diabetes. Vi er glade for at kunne arbejde med Chip og hele Ganassi-organisationen for at sikre Charlies succes, ikke bare på banen, men også med at bevise, at  diabetes ikke behøver komme i vejen for dine drømme, siger Camille Lee, VP i diabetes marketing, Novo Nordisk.

IZOD Indycar Series begynder den 27. marts i St. Petersburg.