Fynboen Nicolaj Møller Madsen har de seneste sæsoner stået i stampe rent motorsportsmæssigt. Efter VM-bronze og EM-guld i karting i 2010, har det været småt med bullets på CV’et for det unge talent.

Det skal der nu vendes rundt på, hvor Møller Madsen kommer under DTC-mester og Le Mans-vinder Casper Elgaards vinger. Og målet er den tyske mærkeklasse Scirocco R Cup i 2013.

– Jeg glæder mig virkelig til at kunne trække på den viden og knowhow om motorsport, som Casper har, siger Nicolaj Møller Madsen i en pressemeddelelse.

Fynboen blev kåret som Årets Bilsportskører i 2010

– Tyskland er det helt rigtige sted at fortsætte karrieren, og hvis jeg kan gøre det i Scirocco Cuppen, vil det være rigtig godt. Der køres 11 løb over ni løbsweekender, og klassen kører sammen med DTM-serien og der er stor opmærksomhed på den. Nogle af de gamle stjerner som Kurt Thiim og Formel 1-verdensmesteren Damon Hill har deltaget i klassen som gæstekørere, og så er der gode muligheder for at komme videre. Den svensker, der vandt Scirocco Cuppen sidste år, skal i år køre i Porsche Cuppen, siger Madsen videre.

Endnu mangler nogle brikker fortsat ifølge meddelelsen, før køreren fra Søndersø er klar til den tyske mærkeklasse. Men det skal Elgaard med sit juniorprogram assistere med.

– Nicolaj er et af de største talenter, vi har i Danmark, og en af de mest vindende kartingkørere vi har haft siden Jan Magnussen. Han har et talent, der giver ham et godt grundlag for en fortsat karriere i motorsporten. Jeg har derfor valgt at blive manager for Nicolaj, som også kommer ind under Elgaard Motorsports vinger og bliver en del af det Junior Development Team, som jeg er i gang med at bygge op, siger Casper Elgaard.

– Jeg vil ikke bare gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Nicolai til at komme ud at køre i Scirocco Cuppen, men også hjælpe ham med at udvikle sig til at blive en af verdens bedste standardvognskørere. Det har han potentialet til, siger han videre.

Danske Kasper H. Jensen sluttede som treer i 2012-udgaven.