Tredje podieplacering til Mercedes GP-teamet faldt i det britiske GP, hvor begge kørere hele weekenden igen var med blandt de bedste 3-4 teams.

Nico Rosberg sikrede sin og teamets tredje podieplacering på Silverstone, mens Michael Schumachers satsning med et tidligt pitstop blev forpurret af en kørerfejl på outlappen.

– Jeg fik en god start og var tilfreds med at være oppe som firer efter første omgang. Robert holdt mig lidt tilbage og med Fernando, der pressede på bagfra, var det ikke nemt at fastholde placeringen, siger Nico Rosberg i en pressemeddelelse.

Tyskerens team viste styrken i forbindelse med pitstoppet, hvor det lykkes dem at vinde en placering.

– Jeg fik en god omgang og med et hurtigt pitstop var det noik til at få mig ud foran Robert, og det gjorde podiepladsen mulig, siger Rosberg.

– Det har været en god indsats for at få vendt vores situation efter Valencia. Vi har taget et skridt fremad og analyseret, hvor det gik galt, og at komme herfra med et podie er fantastisk. Det er en virkelig drejning, og jeg er sikker på, der er mere hvor det kommer fra, siger Rosberg, der hentyder til det Europæiske GP, hvor begge Mercedes GP-racere var uden for pointene.

Foto: Mercedes GP Petronas