Den tidligere danske verdensmester Nicki Pedersen vandt i forrige uge årets første Speedway Grand Prix i VM serien 2011. På lørdag går det løs i Gøteborg i årets andet Grand Prix. Og Nicki Pedersen er optimist før mødet med den lange, smalle bane i Gøteborg, hvor starterne bliver altafgørende.

– Det vil være fantastisk med et godt resultat i Göteborg. Både for mig i VM-stillingen og som optakt til løbet på hjemmebane i Parken den 11. juni. Jeg har kørt mange løb her i ugen op til Gøteborg, hvor specielt mine starter har fungeret optimalt, så det tegner rigtig godt for mig i Gøteborg. Banen i Gøteborg er meget smal og derfor svær at overhale på, men min form er på nuværende tidspunkt rigtig god, så jeg er fuld af optimisme før mit VM løb nr. 100, siger Nicki Pedersen.

Også Kenneth Bjerre, der vandt sidste år netop i Gøteborg, bobler af selvtillid og er efter en uges løbsfri meget sulten.

– Uanset forholdene, så er starterne altid vigtige i speedway. Mine reflekser er gennem de sidste to sæsoner forbedret markant, og det kan blive min fordel i Gøteborg. Jeg har ikke kørt løb i ugen op til Gøteborg, så nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i kamp, siger Kenneth Bjerre, der med 10 point ligger på en samlet 7. plads.