En drøm gik i weekenden i opfyldelse for den 19-årige kører, da han vandt det tyske ADAC Formula Masters-mesterskab. En Formel 3-test er nu i vente for den unge mester.

Efter at have kørt sig til sæsonens niende sejr (og 14. podieplacering) på Sachsenring, kunne Mikkel Jensen lytte til teamets jubel over radioen. Selvom det ikke var nødvendigt at vinde, var den unge kører godt tilfreds med endnu en sejr:

– Jeg havde faktisk råd til at slutte seks point dårligere end min tætteste konkurrent og stadig vinde det hele, men jeg er naturligvis glad for, at jeg tog sejren i dét løb. At stå øverst på podiet og samtidig vinde mesterskabet er det fedeste, jeg har prøvet.

Med mesterskabet i hus er Mikkel begyndt at se fremad. Drømmen ligger naturligvis i omegnen af Formel 1, men Mikkel er realistisk omkring målsætningen:

– Alle unge racerkørere har en drøm om Formel 1, men du bliver også nødt til at være realistisk og udnytte de muligheder, du har. Min drøm er først og fremmest at blive professionel racerkører og skabe en mig en karriere, så jeg kan leve af sporten.

Der er en enkelt løbsweekend tilbage for Mikkel Jensen i ADAC Formula Masters, og her håber danskeren igen at være på podiet.