Michelle Gattings Rolex 24 At Daytona-løb sluttede på en sjetteplads – hendes hidtil bedste resultat i et IMSA-løb. 

I GTD-klassen var Gatting til start i en Lamborghini Hurácan GT3 Evo 2 for Iron Dames-teamet sammen med teamkammeraterne, Sarah Bovy (Belgien), Rahel Frey (Schweiz) og Doriane Pin (Frankrig) i det 24-timers lange løb. 23 biler var til start i klassen, hvor Iron Dames-bilen startede fra en 13. plads i bil nr. 83.

I den tidlige del af løbet kæmpede Gatting og medkørerne med i top-10-feltet. I løbet af natten og morgenen fandt teamet mere fart og kørte sig op gennem feltet, hvor Michelle på et tidspunkt formåede at få bilen helt op som nr. 3 i klassen.

6’er på Daytona er en rigtig god måde at starte sæsonen på og helt klart en kæmpe forbedring i forhold til sidste år. Tak til vores mekanikere, vores ingeniører, vores strategi-folk og vores spottere, uden dem havde resultatet ikke være muligt. Udover det har vi vist, at Lamborghinien har potentiale til at være med i toppen. Podiet var tæt på. Jeg er ret sikker på en god fremtid, og vores første IMSA-podie er forhåbentlig lige rundt om hjørnet.” siger Michelle Gatting ifølge en pressemeddelelse.