Michael Outzen vinder overraskende lørdagens løb i DEC på Padborg Park sammen med Per Poulsen. Den fynske duo snød vanevinderne Peter Ager/Tom Pedersen/Per Johansen i Opel Corsa.
Opel-trioen har vundet de to foregående løb, men måtte se sig slået af de to tidligere DTC-kørere i den mindre Renault Clio II fra VHA Trim Motorsport.

– Det var rart at komme ud at køre race igen og mærke asfalten. Syv måneder er lang tid at sidde stille, så jeg er glad for at være startet på den måde, siger Michael Outzen i en pressemeddelelse.

Fynboen levede sidste sæson en tummelumsk tilværelse, og i denne sæson er det ikke blevet til meget ræs for den hurtige Outzen.

–    Jeg havde ikke regnet med, at vi vandt, men det var superfedt, at det lykkedes, selv om det først var til allersidst, at det stod klart,”
fortæller Michael Outzen. ”

–    Jeg syntes, at vores bil røg ufatteligt meget til sidst, men Peter (Rasmussen, red.) blev ved med at sige, at det skal den gøre, men jeg har det ikke godt med sådan nogle ting. Jeg troede faktisk, at den anden ville have slået os, for på papiret er den stærkere end os, slutter han.

Peter Ager/Tom Pedersen/Per Johansen endte på den generelle andenplads, hvor de sluttede en omgang foran Kasper Jensen/Jens Mølgaard/Jens Erik Mølgaard, Aalborg/Aalborg/Nibe og tre omgange foran Flemming D. Olsen/Jens Erik Hansen/Jens-Henrik Hansen, Roskilde/Havdrup/Havdrup. Sidstnævnte mandskab vandt klassen for de mindste biler, men overraskede alligevel med at slutte på en generel fjerdeplads.

DEC har to afdelinger tilbage – den 11. september på FDM Jyllandsringen, og så retur til Padborg Park til finalen den 2. oktober.