Michael K. Christensen bliver den tredje dansker i nyere tid i tyske ADAC GT Masters, når han i denne weekend får GT-debut på Lausitzring.

Den 21-årige formelkører, der som nævnt tidligere på Racemag står over for et skifte til GT-racing, debuterer for Vulkan Racing Mintgen Motorsport i en heftig Dodge Viper GT3 Coupe.

Danskeren, der ellers kører for RSC Mücke Motorsport i GP3 Series, skal køre sammen med Christian Bebion, der senest har kørt SEAT Leon Supercopa.

Michael K. Christensen har i løbet af sommeren testet for det tyske team, og netop den test har overbevist teamet om at indsætte endnu en racer ved siden af Heiko Hammel og Sascha Bert. Det skriver seriens hjemmeside.

Den tyske GT-serie er blevet ultrapopulær og kan byde på et startfelt på op mod 40 biler den kommende weekend. Også det svenske STCC-team WestCoast Racing er til start med deres BMW Z4 GT3. Tidligere har både Michael Outzen og Ronnie Bremer kørt i serien. Også Casper Elgaard har kig på GT-klassen, så vidt Racemag erfarer.