Den anden afdeling i World series by Renault 3.5 var i høj grad præget af regn. Selvom Kevin Magnussen løb ind i problemer, sluttede DAMS-køreren weekend af som førende i mesterskabet. En føring, der blev etableret på en kombination af stærk kørsel og konkurrenternes manglende pointhøst.

Lørdag var Kevin Magnussen hurtigste mand i fugtigt kvalifikation, og skulle derfor starte forrest i løbet lørdag, der var den eneste gang Formel Renault 3.5 klassen var ude at køre på en tør bane i weekenden. I løbet holdt danskeren sig i front i starten, og kunne slutte løbet af med 20 sekunders forspring ned til nummer to. Efter løbet var danskeren tilfreds med resultatet:

– Det er tidligt i mesterskabet, men det er stadig vigtigt at komme ud og score mange point. Jeg havde en meget god bil i dag, og jeg sørgede for, at jeg ikke lavede nogle fejl.

Da de nærmeste konkurrenter i mesterskabet, Stoffel Vandoorne og Antiono Felix da Costa fik meget få point i første løb, havde Kevin en føring på 16 point i mesterskabet efter lørdagens løb.

I kvalifikationen søndag formiddag gik det desværre galt for danskeren. Han løb ind i problemer med brændstoftrykket, og kørte bilen til siden. Da det fremkaldte et rødt flag, fik unge Magnussen frataget sin eneste tid i kvalifikationen, og skulle derfor starte nummer 22 i løbet.

Løbet var blevet kortet ned til 29 minutter, og da de første ni foregik bag safetycar, så det ikke ud til at Kevin Magnussen skulle få meget ud af løbet. Men allerede efter seks omgange var han i pointene efter sikker kørsel. Efterhånden som de øvrige kørere lavet fejl, sluttede Kevin som nummer ni og fik to point. De to point kunne dog godt fremkalde glæde:

– 2 point. Ikke meget sammenlignet med de 25 igår, men jeg startede som nummer 22, og det var ikke nemt at se noget på grund af regnen. Så at få point overhovedet er vigtigt. Vi fører nu mesterskabet, og det er godt. Opbakningen har været fantastisk hele weekend. Mange tak, lød det fra danskeren på Facebook søndag.

Kevin Magnussen fører mesterskabet med 63 point foran Stoffel Vandoorne (59 point) og Arthur Pic (35 point).