Mercedes GP er tilbage i den opdaterede og længere MGP-racer, når det denne weekend går løs på Istanbul Park til Tyrkiets Grand Prix. Men det er ikke kun udsigten til, at den tyske duo har mulighed for at tage et skridt nærmere konkurrenterne fra Red Bull, McLaren Mercedes og Ferrari. Begge kørere ser også frem til banen, som de nævner som en af de bedste nyere på 2010-kalenderen.

– Fra en kørers perspektiv, så giver layoutet nogle gode muligheder for overhalinger med den meget brede bane, mange sene nedbremsninger og hældninger. Vi vil også være tilbage med vores fuldt opgraderede bil plus nogle nye udviklinger, som teamet har arbejdet på, så der vil være masser vi skal nå i træningerne, og jeg tror også, at vi kan få en god weekend, siger Nico Rosberg.

Michael Schumacher vil også have noget mere at bevise efter tidsstraffen i Monacos GP, som han fik for at overhale Fernando Alonso i en gråzone på sidste omgang.

– De tyrkiske fans har altid været meget gode ved mig, så derfor er det en fornøjelse at køre på Istanbul Park igen foran et publikum, som forhåbentlig vil støtte os entusiastisk. Vi vil naturligvis prøve at give publikum noget at juble over, og vi håber at vi kan gøre yderligere fremskridt i Tyrkiet, siger Michael Schumacher i en pressemeddelelse.

Foto: Mercedes GP Petronas