Sæsonåbneren i Bahrain var Felipe Massa bedste nogensinde. Og den positive spiral fortsætter tydeligvis for brasilianeren, der nu med en tredjeplads har har fået vendt tidligere tiders uheld i Australiens Grand Prix.

– Jeg er meget glad for dette resultat, både for mig selv og for teamet. Alt taget i betragtning, regn ved starten, safetycaren, byttet til slicks mens banen stadig var meget glat – vi gjorde et godt stykke arbejde. Pointene er meget vigtige i klassementet, siger Felipe Massa, der ikke tidligere kan mindes den store succes i Melbourne.

– Jeg har aldrig været særligt heldig her tidligere, jeg har ofte haft det lidt svært i den første del af sæsonen. Nøglen til at komme på podiet var starten. Jeg spandt ikke hjulene for meget, mens andre kørere kæmpede for at få greb, og jeg kunne komme op på andenpladsen.

I det videre forløb kæmpede Massa om at finde greb i banen, mens Robert Kubica i Renault tilsyneladende havde masser. Polakken kom hurtigt forbi, men Massa fik senere kæmpet sig op bag Renault-køreren igen.

– Jeg kom tæt på Kubica, men jeg havde aldrig en reel chance for at overhale ham, mens Fernando bag mig kom meget tæt på ved flere lejligheder, da han prøvede at udnytte nogle fejl. Jeg tror, at tilskuerne på lægterne og foran deres tv havde det sjovt i dag. Du kunne næppe kalde det kedeligt, slutter Massa i en pressemeddelelse.

Foto: Scuderia Ferrari