Felipe Massa tager denne uge tilbage til banen, hvor han for et år siden var ude for den alvorlige ulykke. Det første på brasilianerens skema er et besøg hos de personer, der formentlig reddede hans liv i ulykken unden kvalifikationen i sidste års ungarske GP.

– At tage tilbage til Budapest bliver en meget speciel weekend for mig, af grunde som du nok kan forstå, da det var der, for lige over et år siden, at jeg blev alvorligt skadet, siger Felipe Massa i sin blog.

– Mit første møde når jeg ankommer til Hungaroring vil være med de marshalls og læger, der gjorde det så godt og fik mig ud af cockpittet. Jeg vil takke disse mennesker, som jeg nu føler jeg har et særligt bånd med, siger Massa videre.

– Jeg lå på hospitalet i en uge efter ulykken, og jeg lærte personalet at kende, som alle behandlede mig så godt, fortsætter han

Massa håber i øvrigt på fortsat fremgang, efter han i Tysklands Grand Prix overlod sejren til teamkammerat Fernando Alonso. Til Ungarns GP medbringer Bridgestone igen det superbløde dæk, som lader til at passe Ferraris racer godt.