Marussia F1 Team har endelig bekræftet Luiz Razia som deres faste kører for 2013-sæsonen.

Luiz Razia har tidligere været tilknyttet teamet som reservekører – det var tilbage i 2010 dengang teamet hed Virgin. Marussia ventede med at præsentere Razia til tidligt onsdag morgen – samme dag han skal ud at teste 2013-raceren for første gang.

– Jeg er meget stolt over at tage skridtet til en plads i Formel 1, især med det team jeg startede denne rejse med, da de hjalp mig med at udvikle mig til det højeste niveau. De sidste to sæsoner i GP2 har drejet sig om at bevise, at jeg har hvad det kræver, og at jeg er klar, udtaler Luiz Razia i en pressemeddelelse for teamet.

Marussia har dermed valgt at give to nye kørere debut i Formel 1 i år – den 21-årige englænder Max Chilton og brasilianske Luiz Razia, der er 23 år.