Fra en 1-2 i Malaysia til 1-2 i kvalifikationen til Kinas Grand Prix. Når resultatet så er 6-8 er det svært at være tilfreds, og det er netop det, Red Bull Racings folk udtrykker efter grand prixet i Shanghai.

Da begge kørere pitter tidligt ved den første byge, rammer Mark Webber løftestangen og beskadiger frontvingen, hvilket forsinker begge biler i pitten.

Mark Webber blev kørt agterud fra en anden startposition efter teamkammeraten Sebastian Vettel, men da ottendepladsen var en realitet, var australieren ikke sen til at konkludere, hvor miséren ligger.

– Det var et svært race for os, og vi blev blæst af banen – vi var ikke hurtige nok, så simpelt er det. Der var meget omskiftelige omstændigheder gennem løbet, jeg ved, at det er det samme for alle, men biler er meget sensitive, når det ikke går hverken den ene eller den anden vej. Så det var et interessant grand prix, siger Mark Webber.

– Vi ved, hvor vi mister under disse svære betingelser, og vi vil råde bod på det. Jeg gik efter et nyt sæt intermediates hen mod slutningen af løbet for at prøve at hente nogle pladser. Jeg tænkte, at det måske virkede, det gjorde det, men vi var ikke hurtige nok, siger Webber videre, der med det sidste pitstop til nye intermediates klatrer fra 12. til ottendepladsen i mål.

Foto: Mark Thompson/Getty Images