Marco Sørensen sluttede førstedagen ved Formula Renault 3.5-testen som tredjebedste, da det stærke felt onsdag tog hul på den sidste test inden sæsonpremieren.

Kevin Magnussen sluttede 15. samlet, men Carlin-køreren forbedrede ikke sin tid i anden session – modsat de hurtigste kørere.

Hollandske Robin Frijns, der er regerende mester i Formula Renault Eurocuppen, var igen i den absolutte top af tabellen, fire tiendedele sekund bedre end Marco Sørensens tid i anden session. Arthur Pic havde sat bedste tid i første session, men den rakte til en andenplads efter Frijns.

– Ændringerne vi lavede i morgensessionen var de rigtige, og jeg fik virkeligt en god fornemmelse for bilen. I slutningen af eftermiddagssessionen fik jeg nye dæk på og var hurtigst, desværre blev tiden slået, og jeg gik ud efter et nyt forsøg, men så stoppede det røde flag sessionen, og jeg måtte annullere min hotlap. Jeg er meget positiv over dagens test, og jeg er sikker på, at vi har mere at give af, fortæller Marco Sørensen til sin Facebook-side.

Testen fortsætter torsdag.