Kevin Magnussen satte ny banerekord i Formula Renault 3.5-klassen tirsdag, men onsdag var det den anden dansker, der tog rampelyset.

Marco Sørensen endte som den hurtigste på andendagen samlet set med en tid, der var godt to tiendedele fra Magnussens rekordtid. Kevin Magnussen sluttede onsdag som 12. samlet, 0,7 sekunder fra sin landsmands bedste tid.

Vejret onsdag var godt, varmt katalansk efterårsvejr med høje temperaturer, der ikke tydede på nye banerekorder. Det startede da også langsommere ud om formiddagen med tider i 1:29-området, hvor svenske Marcus Ericsson viste, at en GP2-kører også godt kan være med fremme i Formula Renault 3.5.

Andre spændende navne var også Formula Renault Eurocup-vinderen Stoffel Vandoorne, finske Matias Laine samt blot 15-årige Matheo Tuscher, der i år har deltaget i FIA Formula Two og nu er yngste i en Formula Renault 3.5 nogensinde.

– Jeg sluttede sæsonen med at udgå, så det har været et rigtigt boost for mig at køre to dages test uden problemer. I mit hoved er jeg allerede i 2013, og målet er at køre i Formula Renault 3.5-serien igen. Over de sidste to dage har vi identificeret, hvad er har generet os siden Budapest, siger Marco Sørensen i en pressemeddelse, dog uden at uddybe.

Næste test ligger fast til den 21.-23. november i Motorland Aragon.

Se det samlede resultat her.