Marco Sørensen er atter at finde i Lotus F1 Teams farver i 2013.

Nordjyden, der netop er kåret som årets bilsportskører af DASU, er nu Lotus F1 Team junior og kører igen i World Series by Renault.

Det bekræfter Lotus F1 Team fredag, der samtidig kan sætte navne på samtlige juniorkørere. Dermed står det også klart, at Marlon Stockinger fra Filipinerne gør Marco Sørensen selskab i Lotus’ World Series by Renault-team.

– I slutningen af 2011 blev jeg kontaktet af Gravity Sports Management og Charouz-teamet om at deltage i en World Series by Renault-test. Aftalen var, at jeg skulle være den hurtigste, hvilket var svært, for det var et stort skridt op fra Formel 3. Så det er godt at være her, og jeg kontakten til teamet kan kun være en god ting for min karriere med tanke på opmærksomhed på topniveau i motorsport, siger Marco Sørensen i en pressemeddelelse.

Sørensen blev bedste dansker i serien i 2012 og håber på at forbedre femtepladsen fra sidste sæson.

– Jeg var uheldig sidste år, hvor mekaniske problemer endte løb, mens jeg var i føring, hvilket betød P5 i mesterskabet, når det kunne have været mere. Til syvende og sidst kommer det til resultaterne: Hvis du ikke performer, så gør du ikke fremskridt, så jeg håber på mere held i år og ser frem til den nye udfordring med Lotus F1 Junior Team, slutter han.

Kørerne i Lotus’ juniorprogram får coaching inden for både kost, motion, køreteknik og fysisk træning.