Den danske duo bestående af Marco Sørensen og Nicki Thiim kunne søndag eftermiddag tage sejren i CrowdStrike 24 Hours of Spa sammen med deres italienske medkører Mattia Drudi. Sørensen og Thiim, også kendt som Dane Train, kører GT World Challenge Europe-serien hos Aston Martin-teamet, Comtoyou Racing. 

Det er et virkelig særligt øjeblik. Allerede at vinde det første år med den nye Vantage GT3 er en fantastisk præstation. Det er en fantastisk bil, og vi har haft en god fornemmelse med den hele året. Men at kunne vinde et løb som dette kræver mere end bare god kørsel og held, og teamet og alle hos Aston Martin Racing, samt mine teamkammerater, skal have credit for en sejr, som jeg vil huske for altid.” fortæller Marco Sørensen i en pressemeddelelse fra Aston Martin Racing.

Hertil tilføjer Nicki Thiim, at ”det er svært at sætte ord på, hvad det her betyder for mig, og Aston Martin. Vi har forsøgt at vinde det her løb i lang tid, og at kunne gøre det på den her måde, er en fantastisk følelse. Jeg tror, at alle ved, hvordan jeg har det med Aston Martin. Vi har haft så mange særlige øjeblikke sammen og denne sejr, er en af de helt store.”

Det er første gang siden 1948, at Aston Martin vinder det ikoniske 24 Hours of Spa-løb, som i år havde 100-års jubilæum. 

Se highlights fra løbet her

Foto: Aston Martin Racing / Drew Gibson