En vellykket dansker-dag så Kevin Magnussen og Marco Sørensen sætte dagens bedste og tredjebedste tider ved tirsdagens test i Formel Renault 3.5. De to danske talenter var inviteret til testen takket være deres resultater i Formula Renault 2.0 i den forgangne sæson.

De to danskere var oppe imod konkurrenter som den engelske F3-vinder Daniel Ricciardo, Formel Renault 3.5-køreren Greg Mansell og flere af konkurrenterne fra årets Eurocup i Formula Renault 2.0.

For Marco Sørensen, der er del af Renault Sports talentprogram, var oplevelsen næsten som at komme hjem.

– Jeg er virkeligt tilfreds med testene. Formula Renault 2.0 passede ikke helt til min kørestil, men her føltes det rigtigt med det samme, siger Marco Sørensen, der endnu ikke ved, hvad der skal ske næste sæson.

– Renault Driver Development vil beslutte, hvad der skal ske med mig næste sæson, men jeg må sige, at kan lide denne single-seater, siger Marco Sørensen i en pressemeddelelse.

Både Marco Sørensen og Kevin Magnussen formodes at skifte til en anden klasse i 2010, da de internationale serier indsætter nydesignede biler i Formula Renault 2.0-klassen.

Se indslag om Marco på DR, der har fulgt køreren til sæsonens sidste løb i Spanien her – søg på Marco Sørensen.

Foto: Renault Sport