Efter en lang sommerpause er ferien ved at være slut for Formel Renault 3.5 og det er ikke mindre end legendariske Silverstone i England, der venter feltet.

Men for nordjyske Lotus racerkører Marco Sørensen, har ferien ikke udelukkende stået på afslapning, men også masser af fysisk forberedelse på til anden del af sæsonen.

”Jeg har holdt en 1 ugers badeferie i Egypten sammen med familien, men derudover har jeg været på træningsophold i de Schweiziske alper, og mountainbike i Tjekkiet. Jeg er i fysisk i topform og er total klar til efterårssæsonen.

Jeg ser frem til Silverstone, det er en fed bane, hvor jeg har haft mange gode oplevelser. Arrangøren forenter over 100.000 tilskuere, så det bliver vildt. Vi er kun halvvejs igennem sæsonen, så det er stadig vigtigt, at få nogle gode resultater sat ind på kontoen. Det er utrolig vigtigt for mig, at blande mig i topstriden om mesterskabet.”   – Afslutter Marco Sørensen.

Silverstone er langt fra ukendt land for Marco, der bl.a. vandt et løb der sidste år i Formel 3 Euro serien. Han har også en Formel Ford sejr, og banerekord på det tidligere banelayout tilknyttet sit navn.

Fredag starter de første træninger, og lørdag søndag køres der tidtagning og løb.