Sidste år var Malthe Jakobsen på alles læber, da han leverede imponerende overhalinger og stærk performance under de to Road to Le Mans-supportløb forud for det legendariske 24 timers-løb. Nu er der taget beslutning om at gøre det én gang til.

Sammen med bronzekøreren fra ELMS-bilen, Michael Benham, jagter Malthe i dagene og timerne op til årets 24 timers-løb sin første Le Mans-sejr. Og forventningerne er i top:

– Sidste år var vi tæt på at få en pokal med hjem. Michael har stået på podiet før, og den fart han har haft indtil videre i år gør, at jeg tror på at vi har potentiale til at vinde, fortæller Malthe Jakobsen, som også har modtaget Dansk Automobil Sports Unions opbakning til deltagelsen. 

Deltagelsen i Road to Le Mans-løbene er ikke en del af budgettet for European Le Mans Series-sæsonen, og derfor arbejder Malthe nu på at sikre det økonomiske fundament. Den første tredjedel af budgettet er fundet, så der er stadigvæk plads til flere 🙂

Et sponsorat på Road to Le Mans-bilen giver en ekstraordinær eksponering både på banen og i den intense TV- og pressedækning som er omkring Road to Le Mans. Med Malthe som potentielt topnavn arbejdes der også på at lave en aftale med TV2 om at få ham med som del af deres Le Mans-studie på banen.

I samarbejde med K·Rejser er der i år en Malthe Jakobsen-camp som del af K·Rejsers solide og velkørende Le Mans-camp.

Udover at dele lejr med ligesindede får du mulighed for at komme helt tæt på Malthe og RLR Msport – og Malthe sørger selvfølgelig for at kigge forbi lejren i løbet af Le Mans-ugen.