Maiken Rasmussen tager nu mod Oschersleben denne weekend efter et voldsomt uheld i VW Scirocco R-Cup senest på Brands Hatch.

Den danske FIA-kører havde vist god fart i træningen, men i kvalifikationen gik det skævt. Endnu værre var det i løbet, hvor Rasmussen kolliderede med en forankørende bil, der var snurret rundt.

– Jeg fik en virkelig god start og hentede to pladser i første sving, da en bil spandt i tredje sving og blokerede banen lige i samme øjeblik, som jeg kæmpede om endnu en placering. Jeg havde ingen chance og ramte den anden bil hårdt. Jeg var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og der var intet jeg kunne gøre for at undgå crashet. Jeg forlod hospitalet med en mindre hjernerystelse, så jeg er klar til at køre på Oschersleben i weekenden, siger Maiken Rasmussen i en pressemeddelelse.

Maiken Rasmussen kommer endelig til en bane, som hun kender på forhånd. Det var nemlig på Oschersleben, at den danske kører vandt FIA’s konkurrence om en sæson i VW Scirocco R-Cup.

Se uheldet her: