Den hårde dyst mellem Jan Magnussen og Jörg Bergmeister i Porsche i sæsonfinalen i ALMS kostede ikke bare Magnussen en mulig sejr.

Undersøgelser har nu vist, at Magnussen har brækket halebenet og haft blødninger omkring et ribben. Det er dog skader, der alle heles med tiden, men som nok koster lidt håndører i smertestillende til den danske Chevrolet Corvette-kører.

Data fra bilen har vist, at Jan Magnussen ved sammenstødet på Laguna Seca i Californien blev udsat for påvirkninger på hele 52G, hvilket selvfølgelig har givet ekstreme belastninger for kroppen og medført stor ømhed.

– Jeg har fortsat store smerter, så derfor ville jeg gerne have et ekstra lægetjek. Selvfølgelig er man øm i hele kroppen efter sådan et crash, men jeg blev ved med at have meget voldsomme smerter, men nu ved vi altså hvorfor, siger Jan Magnussen, der ikke bare har fysiske men, men også stadig er vred over ALMS-vinderens kørsel.

– For mig og teamet står det helt fuldstændig klart, hvad det er der sker ved ulykken og hvad der går forud, så jeg må indrømme, at jeg stadig er tosset over den svinestreg.

Læs nyheden fra løbet og se video med crashet her.

Foto:  Jan Kaiser