British Racing Green er som ventet temaet for Lotus Racings 2010-udfordrer. Det genfødte team – som inkarnerede fans dog ikke vil anerkende som Lotus – har i dag fredag afsløret Lotus Cosworth T127 i London. Foran 500 gæster afslørede teamet den grøn/gule racer sammen med Jarno Trulli, Heikki Kovalainen og reservekører Fairuz Fauzy.

– Jeg er ekstremt stolt af at være her idag og være i stand til at vise verden frugterne af teamets hårde arbejde gennem de sidste fem måneder. Det er beærende for mig og de andre shareholders, Kamarudin Meranun og SM Nasarudin at se, hvordan et team, der for fem måneder siden ikke eksisterede, nu er en arbejdsstyrke i trivsel, fyldt med entusiasme og passion for Lotus Racing og udfordringerne foran os og i stand til at skabe sådan en smuk maskine på så kort tid, siger teamchef Tony Fernandez i en pressemeddelelse.

– Nu har vi nået de to største milepæle; at bekræfte vores deltagelse og at afsløre vores bil, men nu begynder det virkelige arbejde. Nu skal vi til at teste og så til sæsonen foran os, jeg er sikker på, at teamet vil overgå forventningerne uanset hvor vi tager hen, og vi vil gøre det på en bølge af support verden over, der er vokset siden vi først lancerede Lotus Racing tilbage i september ’09, slutter han.

Se studie- og banefotos af den Mike Gascoyne-designede racer her!

Foto: Lotus Racing