Denne sæson starter et nyt, billigt koncept for racerkørere helt i finanskrisens ånd. For blot 15.000 kroner per afdeling kan man køre de såkaldte Legends-biler i Legends Cup, der afvikles over fem afdelinger på Padborg Park. De 500 kg lette racere med højtydende motorcykelmotorer lader til at blive populære, da størstedelen af de hjemtagne biler allerede meldes afsat.

Er denne form for discountracing stadig ikke i tråd med bankrådgiverens formaninger, så har computerspillet iRacing Motorsport Simulations et alternativ. På sin computer har man mulighed for at køre disse biler, sammen med en stak formelbiler og NASCAR-lignende biler.

Folkene bag iRacing udråber simulatoren til at være den mest nøjagtige sim-racer til dato. Alle biler og baner er scannet med laser efter virkelighedens fysiske modeller.

På nuværende tidspunkt er der 11 biler og 43 baner at vælge imellem og mange er på tegnebrættet. Der kan køres formelbil i Formel Mazda eller Skip Barber Formula 2000, (en Lotus F1 1979 er på tegnebordet). Der kan køres standardbil i Pontiac Solstice, (Corvette C6.R LM forventes i forår 2009). Så er der Radical SR8 V8 og Riley Daytona Prototype.

På ovalbanerne kan man slå sig løs i adskillige modeller bl.a Chevrolet Silverado, Chevrolet Monte Carlo SS og Chevrolet Impala SS med 750 HK.

Af de mange baner i spillet kan bl.a. nævnes Silverstone, Laguna Seca, Daytona Speedway, Road America, Sebring med flere.

Læs mere om iRacing her.